top of page

Rendezvények

Szívügyünk, hogy a Rézhárs Bisztró személyes-, üzleti- és közösségi rendezvények számára is helyszínt tudjon biztosítani. Ezekre az eseményekre mi úgy tekintünk, mint egy-egy lehetőségre, amely képes összehozni a hasonló gondolkodású és értékrendű embereket, ahol remek beszélgetések, valódi élmények és értékes új barátságok születhetnek…

Catering nálunk és külső helyszínen

Akár a Rézhárs Bisztró kínálatát, akár a Kapca Burgereket álmodtad meg a rendezvényedhez, szívesen elvisszük neked a bisztró falain kívülre is.

 

De ami még jobb, nálunk nem fix ajánlatokból kell választanod. A kínálatot a Te igényeidhez és elképzeléseidhez igazítjuk, legyen az bármennyire merész. Sőt, ami azt illeti 

kifejezetten várjuk az érdekes, szokatlan ötleteket. Tegyél próbára minket! :)

IMG_0870.JPG

Az elmúlt 10 évünk során sok száz rendezvényt vezettünk le, így ma már több lépéssel az esetleges problémák előtt járunk. Szívesen ajánlunk számodra más, hasonló gondolkodású társ szolgáltatókat is, akikben biztosan nem fogsz csalódni.

Akár nálunk, akár külső helyszínen valósítjuk meg a cateringet az biztos, hogy a minőségben nem fogsz különbséget tapasztalni és nem váltunk ki semmit “egyszerűbb” megoldással. Nálunk minden az AMI le van írva, amit megbeszéltünk, ami a mi szemléletünkhöz is illeszkedik. Ebben nem engedünk kompromisszumot.

IMG_7828.HEIC

- meglepetés születésnap

- céges reggeli a kollégáknak

- lakodalom

 

Válaszd Te is a Rézhárs Bisztró catering szolgáltatását! Keressetek meg minket az ötlettel, és mindent megteszünk, hogy megvalósuljon!

caleb-jones-Nj0mCM6nikI-unsplash.jpg

Családi rendezvények

A Rézhárs Bisztróban örömmel látunk minden kis- és nagycsaládi, valamint baráti rendezvényt. Ha szeretnétek megünnepelni egy fontos életeseményt, meglepetés bulit szerveztek vagy csak beülnétek a családdal egy közös ebédre, bátran keressetek meg minket az elképzelésetekkel.

 

Kellőképpen rugalmasak vagyunk, így segítünk nektek megvalósítani a tökéletes és emlékezetes rendezvényeteket. Az igényeteknek megfelelően tudunk helyet biztosítani a teraszon, a belső térben vagy akár külön teremben is.

Lakodalmak

A lakodalmaknál is szeretjük a nem mindennapi megoldásokat. Örülünk, ha van ötlete és véleménye a fiatal párnak, és együtt tudunk gondolkozni akár a menüsorról, akár a dekorációt illetően. Szeretjük a valódi kreativitással átszőtt, ötletes megoldásokat. Számíthattok ránk, ha egyedi ételeket vagy akár wedding brunch-ot álmodtatok meg.

 

A lakodalmakat szívesen tartjuk az udvaron, kötetlen hangulatban vagy a tágas rendezvény termünkben, ahol nem kell az időjárás kegyeire bíznotok magatokat. Mindkét helyszínen 130 főig kényelmesen tudunk teríteni számotokra úgy, hogy a tánchoz és a zenekar számára is elegendő hely maradjon.

IMG_0125.HEIC
DTB02837 (1).jpg

Egy formabontó lakodalom receptje szerintünk:

- két vagány, bevállalós szerelmes

- izgalmas ételek és a legjobb italok

- sok (táncra) éhes rokon és barát

 

A Rézhárs Bisztró egy kiváló esküvői helyszín. A végeredmény pedig egy nap, amire mindenki élete végéig emlékezni fog.

Üzleti események

image.png

A Rézhárs Bisztró különálló, privát helyiségekkel és nagy rendezvényteremmel várja az izgalmas üzleti eseményeket, így akár nyitvatartási időben is meg tudjuk tartani a zárt körű céges programokat, konferenciákat. 

 

Az évek során számos üzleti eseménynek adtunk otthont a néhány fős programoktól a 100 fő feletti előadásokig. Bízunk benne, hogy Bisztrónk a szegedi pezsgő üzleti élet gyakori találkozóhelyévé válhat, ezáltal kicsit mi is hozzájárulhatunk a közös tudás gyarapodásához és a kiváló új ötletek megszületéséhez.

 

Amelyek már megvalósultak:

- Üzleti reggeli, mint a céges kapcsolatépítés új, kötetlen formája

- Workshopok és előadások

- Csapatépítő programok

- Konferenciák, meetingek

- Partnertalálkozók, sajtótájékoztatók

 

Várjuk további ötleteiteket üzenetben vagy személyesen egy finom kávé mellett!

Találkozzunk Alsóváros kapujában! 🙌🏻

Elérhetőség

  • Facebook
  • Instagram

Bisztró nyitvatartás

Hétfő: zárva

Kedd: 11:00 - 20:00

Szerda: 11:00 - 20:00

Csütörtök: 11:00 - 20:00

Péntek: 11:00 - 22:00

Szombat: 11:00 - 22:00

Vasárnap: zárva

bottom of page