top of page

Rólunk és Partnereinkről

Történetünk

A Kapca x Rézhárs Bisztró lendületes csapatát 10 éves fennállásunk óta a Balla testvérek igazgatják. A séf szerepében Imre felel a konyháért és a változatos, különleges ételkreációkért. 

 

A Bisztró étlapunkon előtérbe kerül a szezonalitás, a helyi alapanyagok és a hagyományos magyar konyha. Küldetésünknek érezzük megmutatni nektek, hogy a tradicionális ételeinket is lehet modern és izgalmas formában tálalni. …hogy a rántotthús vagy a főzelék is lehet valódi gasztro élmény.

 

Máté üzletvezetőként irányítja a bisztró napi feladatait és folyamatosan keresi a lehetőségeket hasonló értékeket közvetítő partnerekkel való együttműködésekre. Hiszen fontosnak tartjuk, hogy minél nagyobb részben tudjuk környékbeli kis gazdáktól, családi vállalkozásoktól beszerezni az alapanyagokat. Hiszünk benne, hogy ez az érték minden tál ételt finomabbá és beltartalma szempontjából pedig gazdagabbá tesz.

 

Mindemellett szeretnénk teret biztosítani olyan közösségi szerveződéseknek, ahol minőségi időt tudunk együtt tölteni veletek itt, Alsóváros kapujában.

 

Elsődleges számunkra a minőség, ezért folyamatosan képezzük magunkat a legújabb alapanyagok és technológiák elsajátítása érdekében. A csapattal együtt tanulmányutakon járjuk végig az érdekes vendéglátóhelyeket a halsütődéktől a fine-dining helyekig, felkutatjuk a figyelemreméltó pékséget, fagyizót, sajtmanufaktúrát, sörfőzdét és mindenből elhozzuk a legjavát.

Csapatunk

Találkozzunk Alsóváros kapujában! 🙌🏻

Elérhetőség

  • Facebook
  • Instagram

Bisztró nyitvatartás

Hétfő: zárva

Kedd: 11:00 - 20:00

Szerda: 11:00 - 20:00

Csütörtök: 11:00 - 20:00

Péntek: 11:00 - 22:00

Szombat: 11:00 - 22:00

Vasárnap: zárva

bottom of page